`

Koopwoning

Na mijn verhuizing naar Amersfoort in 2012, eerst samenwonend met Mirjam in het appartement en later onze drive-inn woning, was het al snel duidelijk dat ik het erg goed naar mijn zin heb in Amersfoort.

Per 1 juli 2013 heb ik ook een baan gevonden als Netwerk specialist buitendienst bij VANESSEN ICT in Barneveld.
Kortom, mijn toekomst ligt in Amersfoort en dus besloten Mirjam en ik op zoek te gaan naar een koopwoning.

Diverse eisen werden op tafel gelegd; de keuken, badkamer en het toilet moesten klaar zijn (geen zin in grote verbouwingen), tuin op het westen of zuid -westen ivm zonval aan het eind van de dag (lekker na een dag werken in de zon kunnen zitten), onderhoudsvrije tuin, eigen garage of oprit voor mijn oldtimer (eventueel met mogelijkheid tot bouwen carport), liefst 3 slaapkamers.

Uiteindelijk kwam deze woning naar voren, de woning had alles wat wij zochten in een woning. Dus een bezichtiging gepland en later alle zaken doorgenomen met onze fantastische contactpersoon Gert Jan v/d Brink van Pluspunt in Hoevelaken.
Met hem een tweede bezichtiging bij de woning gedaan en besloten de onderhandelingen te starten.
Ons bod werd geaccepteerd, alle stukken naar de bank gestuurd en na een heel spannende maand uiteindelijk alles rond gekregen.

Per 1 oktober wonen wij dus in deze prachtige eigen woning:

De foto’s zijn een mix van de verkoopfoto’s uit 2008 en 2013, de laatste bewoners hebben o.a. de laminaatvloer vervangen door een plavuizen vloer met vloerverwarming, een alarm en camera -systeem aangebracht en een elektrische zonwering opgehangen. (Al deze zaken hebben we overigens gekocht).

Posted on
Tuesday, August 7th, 2012
Filed under:
Algemeen.
Tags:
Subscribe
Follow responses trough RSS 2.0 feed.
Trackback this entry from your own site.

3 Comments to “Koopwoning”

Ik ben gisteren daar even langs gereden, helemaal goed.

August 18th, 2013
Ans

En terecht dat jullie zo blij zijn , GEFELICITEERD met dit SUPER MOOIE huis. Veel geluk in jullie nieuwe eigen paleisje !! dikke knuff

August 15th, 2013
Betty

Yessss we did it!! Ik ben zo blij en trots!

xxx

August 15th, 2013
Yours